Monuta
< Terug naar lijst

Projectmanager ICT Infra Apeldoorn

Solliciteren

In een dynamische uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden. Wil jij mee helpen aan de groei van onze organisatie? Dan is deze fulltime vacature voor 40 uur per week als Projectmanager Infra op het hoofdkantoor in Apeldoorn zeker iets voor jou!

over Monuta

Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een afscheid dat past bij de overledene. Dit doen we graag goed en daarvoor kunnen we rekenen op onze ruim 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.
Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Wat we onder een goede werksfeer verstaan? Een professionele, dynamische sfeer waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn, wordt gerespecteerd en interesse in elkaar heeft.

de baan
Wanneer vind jij deze baan aantrekkelijk? Als je iemand bent die:

 • het een uitdaging vindt om eigen Infra-projecten in een complexe infrastructuur en dito applicatielandschap aan te gaan, van pre-projectfase tot en met oplevering;
 • dagelijks energiek en doelgericht meerdere projectgroep leden in- en extern aanstuurt om het project binnen planning en budget én van hoge kwaliteit af te leveren;
 • communicatief en organisatorisch sterk is en daarmee zorgt dat alle partijen weten wat er van ze verwacht wordt, hoe en wanneer. En niet terugschrikt om ze vervolgens aan te spreken als afspraken niet gehaald worden.

De IT-projecten waar jij je mee bezighoudt? Alle Infra-projecten van on-premise tot cloud en alles daartussen. Hierbij werk je zowel aan het verbeteren/vernieuwen van bestaande als aan de ontwikkeling van nieuwe infrastructuren.

de kandidaat
Jij komt bovenop de stapel te liggen als:

 • je over een hbo-diploma beschikt;
 • je ons verrast met jouw kennis van informatietechnologie; jouw passie voor IT is de rode draad door jouw loopbaan;
 • je als bonus veel afweet van Prince2, IPMA, Agile en Scrum;
 • je ongeveer 4 jaar ervaring als Projectmanager meebrengt;
 • je eerder in de aansturing van projectteams van 5 – 10 medewerkers je sporen hebt verdiend.

Je voegt verder waarde aan het team toe als:

 • je tegelijkertijd meerdere projecten in goede banen leidt;
 • je geen bezwaar hebt om hard te werken;
 • je over een gezonde dosis humor beschikt;
 • jouw hart sneller klopt van het organiseren van mensen, tijd, geld, processen én kwaliteit.

ons aanbod
Kom jij het IT-team versterken, dan stellen wij daar natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden tegenover:
een salaris tussen € 3.400,- en € 5.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring en expertise;

 • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en een goede pensioenregeling;
 • een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
 • goede studie- en ontwikkelfaciliteiten om je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ondersteunen in jouw ontwikkeling;
 • een hecht en enthousiast team om je goed te laten landen binnen Monuta.

interesse?
Verras ons met jouw sollicitatie en neem ons mee in jouw visie op het projectmanagement van de toekomst. Reageer online via de sollicitatiebutton met jouw cv en visie op de baan uiterlijk 17 november. Je ontvangt binnen twee weken uiterlijk een reactie per mail.
Het sollicitatieproces bestaat uit een kennismaking met de leidinggevende, een gesprek met de teamleden en HRM waarvoor je een online persoonlijkheidsvragenlijst invult vóór we je een aanbod doen.

Vragen? Martin van den Bedum (Portfoliomanager) beantwoordt ze graag via nummer 06 – 51 20 23 96. Martin kijkt uit naar jouw reactie.

Acquisitie? Nee, bedankt!

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

01-11-2018

Sluitingsdatum:

18-11-2018

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven