Monuta
< Terug naar lijst

Stagiair afdeling HRM Apeldoorn

Solliciteren

 

een sprankelende start bij Monuta!

Het is 8:30 uur en met een flinke dosis enthousiasme stap je het hoofdkantoor van Monuta binnen. De opwinding voor de dag borrelt al van binnen. Voordat je aan de slag gaat, is het tijd voor een gezellig koffiemomentje met je interne stagebegeleider en collega’s. Een gezellige start van de dag, een verbindingsmoment waarbij we ons voorbereiden op vandaag.

Na het koffiemomentje, zoek je een comfortabel plekje op voor de dag want Monuta werkt met flexibele werkplekken. Je werpt snel een blik op je agenda om te kijken welke afspraken je vandaag hebt. En wat voor een dag staat er op het programma! Je loopt vandaag mee met Jessica, 1 van de  HR Business Partners. Samen duiken jullie in de strategische kant van HR. Maar dat is nog niet alles, want vandaag staat er ook een reis door het hele land op het programma. Een training bijwonen, sollicitatiegesprekken voeren en in gesprek gaan met een leidinggevende. Een geweldige kans om de organisatie Monuta te verkennen en te praten met verschillende medewerkers. Wat een leerzame dag!

De komende twee dagen staat een ander aspect van je stage centraal: het assisteren van Elja, Administratief Medewerker HRM. Je houdt je bezig met praktische taken van het HR vak zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verwerken van mutaties. Je opent het HR-systeem en kijkt welke mutaties er die dag zijn bijgekomen. Je ziet dat er enkele nieuwe medewerkers zijn aangenomen en dat er eentje uitdienst is gemeld. Ook zijn er wijzigingen in functie, uren en salarissen. Het is tijd om aan de slag te gaan!

Je verwerkt de arbeidsovereenkomsten en contractwijzigingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het op tijd versturen van de overeenkomsten en  brieven en zorg je ervoor dat je alle gegevens in het personeelsdossier zet. Door jou timemanagement weet jij alles goed op orde te krijgen. Tussendoor overleg je regelmatig met de Administratief Medewerker HRM over de beste aanpak van verschillende zaken. Je hebt lol met je collega’s en er is veel ruimte voor een lach. Rond 12 uur is er een lekkere lunch in het bedrijfsrestaurant met het hele team.

Je bent een onmisbaar lid van dit bruisende team. Hier tellen jouw ideeën, en ze worden niet alleen gehoord maar ook gewaardeerd. Dit is een omgeving waar jouw persoonlijke groei centraal staat, waar je kunt bloeien en jezelf kunt ontwikkelen. Hier wordt niet alleen naar je geluisterd, maar worden je bijdragen ook echt op prijs gesteld.

stagelopen op de HR afdeling van Monuta

Op zoek naar een stage waar elke dag een nieuw avontuur is? Bij Monuta, op onze dynamische HR-afdeling, krijg je de kans om te groeien en te leren in een inspirerende omgeving. We lachen hard, werken met passie en omarmen jouw frisse ideeën. Als stagiair ben je geen toeschouwer maar een belangrijk onderdeel van ons team. Met ons enthousiaste team van HR-professionals aan je zijde, krijg je de kans om jezelf te ontdekken en je vaardigheden te ontwikkelen. Klaar voor een stage vol positieve energie en nieuwe uitdagingen? Solliciteer nu en word onderdeel van ons enthousiaste team bij Monuta!

onze stagiair

  • je volgt een HBO opleiding bijvoorbeeld in de richting HRM;
  • je zoekt een stageplaats in september 2024 of februari 2025;
  • je komt uit Apeldoorn of directe omgeving;
  • je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van 4 maanden of langer.

We vinden het ook belangrijk dat je:

  • handig bent met de computer en kunt werken MS Officepakket, met name PowerPoint;
  • graag nieuwe dingen wilt leren;
  • het net als wij belangrijk vindt dat we naast hard werken ook hard kunnen lachen met elkaar.

Monuta wil een afspiegeling zijn van de samenleving, binnen alle lagen van onze organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis en gerespecteerd voelt. In onze werving en selectie kijken we of iemands persoonlijkheid en kwaliteiten matcht met de vereisten voor de functie. Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culture achtergrond is.

ons aanbod

Kom jij stage lopen bij Monuta? Dan kun je het volgende verwachten:

  • goede begeleiding door een betrokken stagebegeleider;
  • een echte meewerkstage waarin je alles leert over de verschillende onderdelen van Monuta;
  • een gezellig team met ervaren collega's;je ontvangt een stage vergoeding van 500 euro netto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Vragen? De collega's van de afdeling Recruitment, Gerda en Susanne, beantwoorden deze graag via 055-5391046 (op werkdagen van 8.30 – 15.00 uur). Of stuur je vraag naar vacatures@monuta.nl.

interesse?

Dus, laat het avontuur beginnen! Ben je er klaar voor om je onder te dompelen in een stage vol uitdagingen en kansen bij Monuta? Solliciteer dan nu online met je CV.

Wij hanteren voor deze vacature geen einddatum. Wanneer wij de geschikte stagiair hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes inclusief het invullen van een online persoonlijkheidsvragenlijst. Verder screenen we je op jouw (social media) profiel(en) en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan, die bij indiensttreding in ons bezit moet zijn.

over Monuta

Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 800 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een bijzonder afscheid.

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Stage

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Afdeling HRM

Bedrijfspagina:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven