Monuta
< Terug naar lijst

Administratief Medewerker Centrale Uitvaartadministratie Apeldoorn (16 - 24 uur)

Solliciteren

Het eerste wat ik doe is een kop koffie/thee pakken en mijn laptop opstarten. Hoe staan we er vandaag voor? Dit kan ik zien in de planning, hierin plan ik mijn uren voor de dag op de werkstromen waar dat nodig is. 3 x per week heb ik om 9:00 uur de dagstart met al mijn collega's. Hier kan ik knelpunten bespreken maar ook successen delen.

Vandaag zijn er veel inkoopfacturen, deze boek ik in en hierbij let ik op de correctheid van de facturen. Zijn ze aan de juiste onderneming gericht en staan de gevraagde gegevens erop. Als dit niet zo is, neem ik contact op met het regiebureau of met de leverancier. Tussendoor gaat de telefoon en help ik een leverancier die zijn factuur nog niet betaald heeft gekregen terwijl de betalingstermijn verstreken is. De factuur is door het regiebureau nog niet goedgekeurd dus ik stuur hen een mail met de vraag of ze dit met spoed willen doen. Aan het einde van de dag vul ik mijn verwerkte aantallen in en heb ik bijgedragen aan een productieve dag waarbij we de processen goed onder controle hebben.

De baan
Als Administratief Medewerker Centrale Uitvaartadministratie kom je in een team terecht waar alle uitvaartgerelateerde in- en verkoopfacturen van leveranciers, franchisenemers bij elkaar komen. Binnen deze afdeling werken 8 collega's waaronder je senior: Suzanne Derickx. Binnen de Centrale Uitvaartadministratie worden op jaarbasis zo'n 75.000 facturen verwerkt. Een heel belangrijke rol in het verzorgen van een afscheid met een goed gevoel. Het werk bestaat uit diverse administratieve handelingen en vergt secuur werken. We zijn flinke slagen aan het maken op het gebied van digitaliseren.

Kortom: deze functie past bij jou als je een voorliefde hebt voor financieel administratieve werkzaamheden binnen een bijzondere branche.

De Afdeling
De Centrale Uitvaartadministratie maakt deel uit van onze afdeling Finance. Op de afdeling zijn wij verantwoordelijk voor het inboeken van inkoopfacturen en het verzenden van verkoopfacturen.
We verwerken nieuwe leveranciersgegevens in Afas en controleren inkoopfacturen die niet op de juiste manier zijn overgezet naar Afas. Daarnaast controleren we herinneringen van leveranciers en maken we verzamelfacturen voor onze Franchisenemers. Tenslotte stellen we feefacturen op voor onze partners.In Scansys boek je inkoopfacturen in en stuur je onjuiste inkoopfacturen retour. Tenslotte boek je en monitoor je overgeslagen facturen en boek je correcties.

De kandidaat
Als meest ideale kandidaat breng je het volgende mee:

  • MBO werk en denkniveau, een opleiding in de administratieve richting is een pré;
  •  2 – 4 jaar werkervaring binnen een brede financieel administratieve functie;
  • je bent tussen de 16 en 24 uur per week beschikbaar bent, de uren zijn bespreekbaar;
  • je bent bij voorkeur beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag;
  • bij voorkeur kennis van Afas, ScanSys en Outlook;
  • affiniteit hebt met computers en systemen;
  • affiniteit met procesverbetering.

Jij voegt waarde aan het team toe door:

  • jouw nauwkeurigheid, ook onder hoge werkdruk en bij repeterende werkzaamheden blijft je secuur werken;
  • je verantwoordelijkheid, je bewaakt dat afgesproken procedures worden gevolgd en bij mogelijke afwijkingen, denk je mee over de impact;
  • jouw aanpassingsvermogen: wij zijn continue bezig met digitale verandering.

Monuta wil een afspiegeling zijn van de samenleving, binnen alle lagen van onze organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt, herkent en gerespecteerd voelt. In onze werving en selectie kijken we of iemands persoonlijkheid en kwaliteiten matcht met de vereisten voor de functie. Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culturele achtergrond is.

Het aanbod
Je mag van ons de volgende voorwaarden verwachten tegenover deze baan:

  • een startsalaris tussen de € 2.403,- en € 2.876,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand, vakantiegeld en een moderne pensioenregeling;
  • een tijdelijk contract van 9 maanden met kans op verlenging;
  • de werkzaamheden kunnen op termijn deels vanuit huis uitgevoerd worden. Tijdens de inwerkperiode zal je volledig op kantoor aanwezig zijn. De werktijden zijn op werkdagen tussen 8:00 uur en 17.30 uur;
  • een ervaren team collega's om je alle vakkennis bij te brengen én een warm welkom bij Monuta.

Vragen? Mail naar Suzanne Derickx, Senior Medewerker Uitvaartadministratie, sderickx@monuta.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? De collega's van de afdeling Recruitment, Gerda en Susanne, beantwoorden deze graag via 055-5391046 (op werkdagen van 8.30 – 15.00 uur). Of stuur je vraag naar vacatures@monuta.nl.

Interesse?
Ben jij die prettige collega die op zoek is naar betekenisvol werk met impact bij een bijzondere werkgever? Solliciteer dan online via de sollicitatiebutton. Upload naast jouw cv een motivatie. Je ontvangt binnen twee weken bericht op jouw sollicitatie. Wij hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum. Wanneer we een nieuwe collega hebben aangenomen, zullen wij de vacature sluiten.

De procedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek en een tweede gespreksronde inclusief het invullen van een online talentenanalyse. Verder screenen we je op jouw (social media) profiel(en) en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan, die bij indiensttreding in ons bezit moet zijn. Vervolgens ontvang je een aanbod en bespreken we de startdatum die wat ons betreft zo snel mogelijk mag ingaan.

Suzanne kijkt uit naar jouw reactie!

Monuta – Open over afscheid
Een afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Dat is waar Monuta al meer dan 100 jaar voor staat. We geloven dat openheid en eerlijkheid over afscheid daarvoor belangrijk is. Wij zijn aan onze kant open over wat er allemaal kan, wat dat kost en wat ervoor nodig is. En we nodigen jou aan de andere kant uit om na te denken over jouw wensen en ze te bespreken met de mensen om wie jij geeft. 

Monuta. Open over afscheid.

Over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 800 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren). Ons hoofdkantoor vind je in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er goede en moderne arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een afscheid met een goed gevoel.

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Afdeling HRM

Bedrijfspagina:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven