Monuta
< Terug naar lijst

Roostermaker / Trafficer Monuta Klantenservice Apeldoorn (32 – 38 uur)

Solliciteren

Je start je week met een overleg waarin je samen met je collega’s de resultaten van de voorgaande week bespreekt. Hoe lang waren de telefonische wachttijden, hoe gaat het met de werkvoorraden, welke bijzonderheden waren er? Samen maken we een advies met de prioriteiten voor deze week. Ook neem je de vraag mee hoe we omgaan met roosterwensen van de medewerkers. Je bespreekt het advies tijdens het wekelijkse overleg met de leidinggevenden van de klantenservice, de teammanagers. Zij geven jou input wat er verder nog speelt. De nauwe samenwerking ervaar je als zeer prettig.

Je hebt je week zo ingedeeld, dat je het ene moment alle tijd hebt om te trafficen. En het andere moment juist geconcentreerd roosters kunt maken en ideeën uit kunt werken om de telefonische bereikbaarheid te vergroten. Om het rooster voor Klantenservice Uitvaart te maken, ga je in gesprek met wat Klantenservice collega’s. Je stemt af of iemand een bepaalde dienst wil werken. Want we zijn 24/7 open en je wilt de diensten zo eerlijk mogelijk verdelen. Het maken van het rooster voor de verzekeringsvragen is gelukkig een stuk makkelijker.

Op je trafficdagen kun je je niet lang op een taak concentreren. Op deze dagen moet je snel schakelen. Je start met een inventarisatie. Hoeveel werk ligt er, zijn er collega’s ziek, wie laat ik wat doen? Op je scherm hou je in de gaten hoe lang de wachtrijen zijn en vraag je aan collega’s of ze wat extra telefoontjes willen oppakken om de wachttijden te verkorten. Je ziet dat een collega na de pauze vergeten is om zich weer op beschikbaar te zetten voor binnenkomende telefoontjes. Je loopt naar deze collega toe en spreekt hem erop aan. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de collega’s voor vragen over terugbelverzoeken, deelname aan overleggen en storingsmeldingen. Jij zoekt dan uit of de storing vaker voorkomt of dat het een losstaand incident was. Op deze manier haal je de best mogelijke bereikbaarheid uit de dag.

Wat ga je doen?

Je kijkt vooruit en weet welk werkaanbod de komende tijd op ons afkomt. Denk aan het aantal telefoontjes over de verzekering, over uitvaart gerelateerde onderwerpen. En hoeveel e-mails en administratieve taken we verwachten. Ook heb je inzicht in het aantal medewerkers dat is opgeleid op de betreffende werkstromen en bekijkt actief dit aantal voldoende is of niet.

Mocht je capaciteit tekort komen op bepaalde werkstromen, zorg je ervoor dat hierop meer medewerkers worden ingewerkt. Het inwerken hoef je niet zelf te doen. Gaat het om een opleiding? Dan werk je samen met de Monuta Academy. Gaat het om het inwerken op een werkstroom, dan plan je een medewerker vrij om uitleg te geven.

Door medewerkers in te laten werken op meerdere werkstromen, worden we steeds flexibeler. Het zorgt er ook voor dat medewerkers steeds meer zelf de kennis hebben en minder hoeven door te verbinden, wat de klanttevredenheid ten goede komt.

Omdat je roosters hebt gemaakt, gebaseerd op de voorspellingen, heb je een beeld bij hoe je de dag wilt starten. Je weet hoeveel medewerkers je in de lijn wilt zien en hoeveel medewerkers je inzet op andere taken. Soms zijn er een paar medewerkers tegelijk ziek, is er een storing of worden we meer gebeld dan verwacht. Jij blijft rustig en kiest bewust welke werkstroom je voorrang geeft aan de hand van de afgesproken doelstellingen. Zodat je het meeste uit elke dag haalt, in het belang van de klant en Monuta.

Deze baan past bij je als je als jij betekenisvol werk zoekt in een bijzondere branche. En vanuit je rolt wilt bijdragen aan een 9+ klantbeleving.

Monuta wil de meest toegankelijke uitvaartpartij in de markt zijn. En wil excelleren in service en beleving. Jouw functie draagt hieraan bij. Doordat jij, samen met de WFM’er / analist, weet hoeveel klanten ons gaan benaderen en waarover, zorg je voor een optimale bereikbaarheid. Jij bent de professional die het inroosteren en trafficen telkens een stapje verder wil brengen.

wat we van jou vragen

  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau
  • Je bent handig met computers en maakt nieuwe systemen snel eigen
  • Je wilt tussen de 32 en 38 uur per week gaan werken. De werktijden en dagen zijn in onderling overleg.

Als je ons komt versterken, vinden wij het ook belangrijk dat je:

  • communicatief vaardig bent. Je collega’s sta jij op correcte wijze te woord. Je geeft duidelijke uitleg. Je toon is altijd vriendelijk, geduldig en positief. Ook als je iets vaker moet uitleggen.
  • over commerciële vaardigheden en overtuigingskracht beschikt. Je luistert goed naar collega’s, stelt open vragen, pakt signalen op en vertaalt deze naar aanpassingen in het rooster of de werkwijze rondom het roosteren en trafficen. Jij voelt je medeverantwoordelijk voor het eindresultaat van Monuta en levert hier een bijdrage aan.
  • flexibel bent. Elke dag is anders, doordat er zaken spelen waar je vantevoren geen invloed op hebt. Deze afwisseling is voor jou geen probleem. Je denkt graag mee aan het verbeteren van deze functie en het proces. Je voelt je thuis in een organisatie en binnen een afdeling die continu in beweging is.

Monuta wil een afspiegeling zijn van de samenleving, binnen alle lagen van onze organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt, herkent en gerespecteerd voelt. In onze werving en selectie kijken we of iemands persoonlijkheid en kwaliteiten passen bij de vereisten voor de functie. Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culture achtergrond is.

ons aanbod

Als jij je kennis en ervaring komt inzetten voor Monuta, dan mag je rekenen op een prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris tussen € 2.858,- en € 3.814,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • een tijdelijk contract van 12 maanden met kans op een vast dienstverband;
  • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en een moderne pensioenregeling;
  • een persoonlijk inwerktraject en begeleiding op de werkvloer waarna je je verder kunt ontwikkelen. Want wij investeren graag in jouw persoonlijke groei;
  • een team van bevlogen, gedreven en betrokken collega's.

Heb je nog vragen of vind je het lastig om je een voorstelling van de werkzaamheden te maken? Neem dan contact op met Cindy Couwenberg via ccouwenberg@monuta.nl. Dit emailadres is bedoeld om vragen te beantwoorden, alleen online sollicitaties worden in behandeling genomen

interesse?

Ben jij de Roostermaker / trafficer die we zoeken? Solliciteer dan direct online met jouw cv en motivatie. Wij hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum. Wanneer wij de Roostermaker / trafficer hebben gevonden, zullen wij deze vacature sluiten. We streven ernaar om binnen twee weken na jouw sollicitatie een reactie te sturen.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes inclusief het invullen van een online talentenanalyse. Verder screenen we je op jouw (social media) profiel(en) en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan, die bij indiensttreding in ons bezit moet zijn.

Monuta – Open over afscheid

Een afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Dat is waar Monuta al meer dan 100 jaar voor staat. We geloven dat openheid en eerlijkheid over afscheid daarvoor belangrijk is. Wij zijn aan onze kant open over wat er allemaal kan, wat dat kost en wat ervoor nodig is. En we nodigen jou aan de andere kant uit om na te denken over jouw wensen en ze te bespreken met de mensen om wie jij geeft.  

Monuta. Open over afscheid.

 

over Monuta  
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 800 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren). Ons hoofdkantoor vind je in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er goede en moderne arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een afscheid met een goed gevoel.

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Afdeling Recruitment

Bedrijfspagina:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven