Monuta
< Terug naar lijst

IT Architect (32 – 40 uur) Apeldoorn

Solliciteren

Jouw dag als IT-architect begint met een blik op jouw agenda. Als eerste vindt er een projectoverleg plaats over onze uitvaartlocaties. Het doel: onze ruim 80 uitvaartlocaties voorzien van een nog betere IT-infrastructuur, zodat elke uitvaart zorgeloos kan leunen op betrouwbare IT. Jij speelt hier een belangrijke rol in, want jouw ontwerpen hebben als doel om de uitvaartlocaties verder klaar te maken voor de toekomst. Een tweede overleg gaat over FinOps en hoe we onze Cloud-omgeving nog beter kunnen inrichten. Jij hebt dit vooraf goed voorbereid zodat je weet waar we kosten kunnen besparen. Daarin kun je het team proactief adviseren. Voor je volgende overleg heb je nog even tijd om de Project Start Architectuur (PSA) van een nieuw project verder uit te werken. Na de lunch heb je een teamoverleg met het architectenteam. Je hebt diverse mails gekregen die over hetzelfde probleem lijken te gaan en in dit overleg brainstorm je met je collega's over mogelijke oplossingen. Daarna heb je tijd om acties uit te zetten die hierbij horen. Precies als je daarmee klaar bent start de Change Advisory Board. Er staan een aantal changes gepland en samen met de Servicemanagers denk jij mee of er aan alle randvoorwaarden is voldaan. Aan het einde van de dag werk je je mail bij, rond je acties voor projecten af en bereid je vast adviezen voor die passen bij de overleggen van morgen.

De baan
Als IT Architect help je inhoudelijk de IT veranderingen vorm te geven: vooruitstrevend zijn op technologisch gebied, digitalisering en werken onder architectuur, rekening houdend met de wettelijke vereisten voor ons verzekeringsbedrijf.

Binnen Monuta zijn we bezig met de transitie van een (voornamelijk) On Premise landschap naar een SaaS landschap. Daardoor is integratie tussen bouwblokken, goede koppelingen, data-integriteit en security cruciaal. Je houdt je primair bezig met architectuur op het gebied van infrastructuur en metwerk. Omdat we een klein architectenteam zijn, met jou erbij vier, verdelen we de kennis zo breed mogelijk, dus als je bredere architectuurkennis en -ervaring hebt, zijn we extra blij met je. Je draagt bij aan de enterprise architectuur en maakt voor projecten de PSA's. Daarnaast heb je een toetsende rol om te zorgen dat we ook op lange termijn een passend IT-landschap hebben.

Je hebt een duidelijke visie en krijgt de ruimte om Monuta verder te helpen. Je weet met jouw kennis, energie en overtuigingskracht collega's mee te krijgen in de dynamiek waarin Monuta zich continu bevindt. Strategische doelstellingen zet je om naar technologische oplossingen, je past actief stakeholder management toe, je gaat samenwerkingen aan en je weet waar nodig de juiste externe partijen aan Monuta te binden.

Wanneer vind jij deze baan aantrekkelijk? Als je iemand bent die:

  • zich thuis voelt in een omgeving met korte lijnen en weinig politiek, waardoor je snelheid kunt maken;
  • verandering wil helpen vormen en uitvoeren en dus een leidende rol wil hebben bij de gave reis waar we mee bezig zijn;
  • graag in een mooi klein team werkt samen met leveranciers om samen de organisatie in beweging te krijgen en te houden;
  • zijn/haar communicatieve en analytische kant steeds inzet om verbinding te leggen op inhoud, technologie maar ook met de totale IT organisatie.

Het team
Je komt te werken onder de CIO bij wie openheid en vertrouwen sleutelwoorden zijn in de samenwerking. Je krijgt veel ruimte om zelf invulling te geven aan de doelstellingen. Het team bestaat uit vier collega's met hun eigen kennis- en domeingebied die elkaar aanvullen én ook tegenwicht bieden.

De kandidaat
Als meest ideale kandidaat heb je het volgende in huis:

  • een afgeronde academische opleiding;
  • een visie op IT trends en ontwikkelingen en ervaring om deze door een organisatie effectief toe te laten passen;
  • een aantal jaar architectuurkennis en -ervaring met name op infrastructuur en netwerken,
  • jouw ervaring heb je opgedaan bij middelgrote tot grote bedrijven.

Verder zijn deze persoonskenmerken essentieel voor het succes in deze functie:

  • overtuigingskracht: jij weet enthousiast jouw visie over te brengen en collega's mee te krijgen in de veranderingen waar we voor staan;
  • innoverend vermogen: je staat voor vernieuwing en andere, soms onbewandelde, wegen inslaan;
  • resultaatgerichtheid: je legt de lat hoog, formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen;
  • organisatiesensitiviteit; je weet je feilloos door de verschillende lagen van Monuta te bewegen;
  • sympathieke persoonlijkheid waar collega's graag een extra stap voor willen zetten.

Monuta wil een afspiegeling zijn van de samenleving, binnen alle lagen van onze organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt, herkent en gerespecteerd voelt. In onze werving en selectie kijken we of iemands persoonlijkheid en kwaliteiten passen bij de vereisten voor de functie. Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culture achtergrond is.

Het aanbod
Je mag van ons de volgende voorwaarden verwachten tegenover deze baan met impact:

  • een salaris met een maximum van € 6.002,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
  • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en een moderne pensioenregeling;
  • continu studie- en ontwikkelmogelijkheden;
  • we bieden om te beginnen een jaarcontract, zodat we beiden goed kunnen ervaren of we bij elkaar passen;
  • mobile devices;
  • de functie kan vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn vervuld worden maar grotendeels werken op afstand (50%) behoort ook tot de mogelijkheden;
  • flexibel in te delen werkweek voor 32 - 40 uur;
  • een warm welkom binnen Monuta in een team van gedreven collega's.

Wil je met ons verder praten over de kansen en uitdagingen bij Monuta, dan ben je meer dan welkom. Vragen? Je kunt ze voorleggen aan de afdeling Recruitment die ze vervolgens bij Karin Kruize voorlegt. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 – 15.00 uur via telefoonnummer 055 – 539 10146 of vacatures@monuta.nl.

Acquisitie? Nee, bedankt.

Interesse?
Betekenisvol werk met impact bij een bijzondere werkgever. Heeft dit jouw interesse, solliciteer dan online via de sollicitatiebutton. We zien graag naast een cv, in plaats van de standaard motivatiebrief, jouw visie op architectuur terug en hoe jouw rol zich daarin gaat ontwikkelen de komende jaren. Als je reageert dan reageren we snel terug, uiterlijk binnen een week na ontvangst van jouw sollicitatie. Voor deze functie hanteren wij geen sluitingsdatum. Wanneer wij een nieuwe collega hebben gevonden, zullen wij de vacature afsluiten.

Het sollicitatieprocedure? De procedure bestaat uit een persoonlijke kennismaking en een tweede gespreksronde inclusief het invullen van een online talentenanalyse. Verder screenen we je op jouw (social media) profiel(en) en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan, die bij indiensttreding in ons bezit moet zijn. Vervolgens ontvang je een aanbod en bespreken we de startdatum die wat ons betreft zo snel mogelijk mag ingaan.
Karin kijkt uit naar jouw reactie!

Monuta – Open over afscheid
Een afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Dat is waar Monuta al meer dan 100 jaar voor staat. We geloven dat openheid en eerlijkheid over afscheid daarvoor belangrijk is. Wij zijn aan onze kant open over wat er allemaal kan, wat dat kost en wat ervoor nodig is. En we nodigen jou aan de andere kant uit om na te denken over jouw wensen en ze te bespreken met de mensen om wie jij geeft.

Monuta. Open over afscheid.

Over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 800 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren). Ons hoofdkantoor vind je in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er goede en moderne arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een afscheid met een goed gevoel.

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Afdeling Recruitment

Bedrijfspagina:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven