Monuta
< Terug naar lijst

Uitvaartverzorger Kerkrade

Solliciteren

Monuta wordt de komende jaren steeds actiever op het gebied van afscheid. In de dynamische uitvaartmarkt gaan wij ons door deze ontwikkeling verder onderscheiden als afscheidsspecialist. Bijvoorbeeld door het opzetten van toekomstbestendige businessmodellen om verdere innovatie in gang te zetten. Daarom zoeken wij medewerkers die samen met ons willen ondernemen en meehelpen onze ideeën te realiseren. Als Uitvaartverzorger met standplaats Kerkrade help jij 40 uur per week flexibel mee met dit bijzondere werk om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel te realiseren bij een betekenisvolle werkgever. Als Uitvaartverzorger regisseer je uitvaarten en geef je samen met de nabestaanden inhoud aan ceremonies om zo te komen tot een mooie herinnering.

over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.
Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een bijzonder afscheid.

de baan
Als Uitvaartverzorger kom je ons team versterken dat actief is in Kerkrade en directe omgeving. Dit regionaal werkend team bestaat uit Medewerkers Uitvaart en Hospitality, Uitvaartcoördinatoren en collega-Uitvaartverzorgers en wordt aangestuurd door Ronald Rutten, Commercieel Manager Uitvaart regio Zuid. Jij voegt waarde aan het team toe door:

 • samen met nabestaanden inhoud te geven aan ceremonies vanuit de persoonlijkheid van de overledene;
 • nabestaanden hierbij gevraagd en ongevraagd te adviseren;
 • op te treden als spreker bij deze ceremonies;
 • actief te netwerken;
 • marktaandeel te verwerven door de markt actief te bewerken.

de kandidaat
Jij bent onze nieuwe collega bij Monuta als je:

 • het liefst over een afgeronde hbo-opleiding beschikt, bijvoorbeeld in de richting van hospitality;
 • een aantal jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening meebrengt. Je hebt een grote pré als je eerder in de uitvaartbranche gewerkt hebt;
 • in Kerkrade woont (dit is voor ons een harde eis) en daar over een relevant netwerk beschikt;
 • in bezit bent van rijbewijs B;
 • 40 uur per week zeer flexibel inzetbaar bent om op onregelmatige uren en dagen te werken, in het weekend en op feestdagen.

Met flexibel bedoelen we ook regisseur zijn van je eigen werktijd. Dit betekent dat jouw werkdag maandag bijvoorbeeld om 13 uur bij nabestaanden thuis start en 's avonds eindigt als de laatste gasten om 21 uur vertrekken na een condoleance. Vinden er op donderdag geen ceremonies plaats? Dan wordt dat jouw vrije dag die week. Wil je een geplande vrije dag of ben je een weekend vrij? Dan regel je met de collega's in de regio jouw vervanging. Door het 24/7 karakter van de uitvaartbranche is een baan als Uitvaartverzorger meer een lifestyle dan een functie die je vervult. Vaste vrije dagen in bijvoorbeeld het weekend zijn daardoor helaas niet mogelijk.

Als je ons team wilt komen versterken, vinden wij het ook belangrijk dat je:

 • klantgericht bent en goed bent in plannen en organiseren;
 • een integer persoon bent en goed naar anderen kunt luisteren;
 • een echte ondernemer bent, eigen initiatieven durft te nemen en een neus hebt voor "marktbewerking";
 • resultaatgericht bent en weet hoe je je doelen bereikt;
 • een representatief voorkomen hebt. Je bent tenslotte ons visitekaartje.

ons aanbod
Als jij als Uitvaartverzorger je kennis en ervaring komt delen met Monuta, dan mag je van ons het volgende verwachten:

 • een salaris tussen € 2.710,- en € 3.726,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand;
 • een smartphone, laptop en leaseauto;
 • een inwerk- én opleidingstraject tot gediplomeerd Register Uitvaartverzorger (RU);
 • een ervaren team medewerkers dat jou begeleidt en de kneepjes van het vak leert.

Vragen? Neem contact op met Ronald Rutten, Commercieel Manager Uitvaart regio Zuid op telefoonnummer 06 – 22 00 2431.

interesse?
Ben jij die prettige collega die bijdraagt aan een positieve sfeer in het team en er alles aan doet om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn? Solliciteer dan uiterlijk 17 december online via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen graag twee uploads van je: een cv en daarnaast een motivatie waarin wij graag verrast worden door jouw visie op de toekomst van de uitvaart.

Je ontvangt uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum een bericht over een eventueel kennismakingsgesprek. In de tweede ronde waarvoor je online de TMA drijfveren- en capaciteitenanalyse invult, ontmoet je diverse collega's. Bij een goede match, ontvang je ons aanbod. Ook vindt er een (social media) screening plaats en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Vervolgens mag je wat ons betreft snel instromen. Ronald kijkt uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Regio:

Limburg

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

03-12-2018

Sluitingsdatum:

17-12-2018

Locatie:

Kerkrade

Contactpersonen:

Ronald Rutten
tel.: 077-3731934
mobiel: 06-22002431

Company homepage:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven