Monuta
< Terug naar lijst

Campagnemanager Apeldoorn

Solliciteren

Monuta wordt de komende jaren steeds actiever op het gebied van afscheid. In de dynamische uitvaartmarkt gaan wij ons door deze ontwikkeling verder onderscheiden als afscheidsspecialist. Dit doen wij bijvoorbeeld door het opzetten van toekomstbestendige businessmodellen om verdere innovatie in gang te zetten.
Om succesvol in te spelen op de uitdagingen die voor ons liggen, vullen wij het campagneteam van het Klant Contact Center voor 32-38 uur per week aan met een Campagnemanager.
Vanuit jouw standplaats, het hoofdkantoor in Apeldoorn, help jij met dit bijzondere werk mee om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel te realiseren bij een betekenisvolle werkgever.

over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een bijzonder afscheid.

de baan
Als Campagnemanager kom je ons Klant Contact Center versterken. Dit team bestaat uit zestig collega's die dagelijks klantcontact met onze verzekeringsklanten hebben. Je wordt aangestuurd door manager Sahar die altijd streeft naar verbetering en efficiëntie. Samen met Campagnemanager Deniece ben je verantwoordelijk voor alle communicatie met de bestaande verzekeringsklanten. Denk daarbij aan onze Bewust Verzekerd campagne, waarbij we onze klanten bewust willen maken van hun verzekering. Is er voldoende verzekerd om de uitvaart straks na wens te kunnen vervullen? Ook willen we inspelen op relevante momenten in het leven van onze klant. Je gaat bouwen aan de nieuwe service contactstrategie en je ontwerpt klantprofielen van onze bestaande klant. Persoonlijk en relevant staat hierbij centraal.

Jij voegt waarde aan het team toe door:

 • relevante campagnes te ontwikkelen, zodat iedere klant een persoonlijke klantreis ervaart;
 • beschikbare data boven tafel te krijgen en de klant te doorgronden door jouw scherpe analyses;
 • actief de interne samenwerking met andere afdelingen op te zoeken om samen de klant de best mogelijke service te kunnen bieden;
 • klantprofielen te ontwikkelen en toe te passen in de service contactstrategie die nog volop in ontwikkeling is.

Kortom: Monuta past bij jou als je blij wordt van een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mee te bouwen aan het Monuta van de toekomst met zeer hoge klantwaardering. En je niet alleen houdt van hard werken, maar ook van hard lachen!

de kandidaat
Jij bent voor ons de ideale Campagnemanager als je:

 • minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie beschikt;
 • gegroeid bent in jouw rol als marketeer tijdens de afgelopen 3 tot 5 jaar;
 • als geen ander weet hoe je alles uit een CRM systeem haalt;
 • aantoonbare ervaring hebt met ontwikkelen van klantprofielen en contact strategieën.

Als je ons team komt versterken, vinden wij het ook belangrijk dat je:

 • goed ontwikkelde organisatorische talenten meebrengt;
 • graag samenwerkt, maar zelfstandig werken ook geen probleem is;
 • communicatief vaardig bent, lef hebt en een discussie niet uit de weg gaat;
 • kijkt vanuit het klantbelang en de klant altijd voorop stelt;
 • plezier hebt in het doorgronden van onze bestaande klant met alle beschikbare data.

ons aanbod
Kom jij het Campagneteam versterken, dan mag je het volgende van ons verwachten:

 • een salaris tussen € 3.150,- en € 4.546,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
 • een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een goede pensioenregeling;
 • volop ontwikkel- en studiemogelijkheid voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • een warm welkom bij Monuta binnen een team enthousiaste en gedreven collega's.

Nog niet helemaal overtuigd of heb je aanvullende vragen? Deniece Roos, Campagnemanager, beantwoordt ze graag via telefoonnummer 055 – 539 1472.

interesse?
Verras ons met jouw sollicitatie en reageer online via de sollicitatiebutton, uiterlijk 2 december. Verstuur daarbij niet alleen jouw cv maar neem ons in jouw motivatie mee in jouw beeld van campagnemanagement gericht op onze strategie 'persoonlijk en relevant' en hoe jij jouw rol hierin vervult.

Je ontvangt uiterlijk 7 december bericht of je voor een kennismaking wordt uitgenodigd. Na de tweede ronde waarvoor je online de TMA drijfverenanalyse invult, ontvang je ons aanbod. Ook vindt er een (social media) screening plaats en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Vervolgens mag je wat ons betreft zo snel mogelijk starten. Sahar kijkt uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

05-11-2018

Sluitingsdatum:

02-12-2018

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven