Monuta
< Terug naar lijst

Open sollicitatie ICT Apeldoorn

Solliciteren

In een dynamische uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden. Wil jij mee helpen aan de groei van onze organisatie? En succesvol inspelen op de uitdagingen en veranderingen waarin de uitvaart- en verzekeringsbranche zich bevindt? Dan is een baan als ICT-er bij een van onze ICT-teams voor 32 - 40 uur per week op het hoofdkantoor van Monuta in Apeldoorn zeker iets voor jou!

over Monuta

Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Wij kunnen daarbij rekenen op onze 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.

Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Een goede werksfeer betekent werk in een professionele, dynamische omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, gerespecteerd wordt en interesse in elkaar heeft. Een bijzondere werkgever waarbij je ongeacht de functie, op jouw manier bijdraagt aan een bijzonder afscheid.

de baan
Of je nu aan slag gaat binnen het team van ICT Online, Infrastructuur, Projectmanagement of Architectuur: ieder team werkt met geavanceerde technieken, volgt de trends en technologie op de voet en daagt zichzelf uit om mee te gaan met de ontwikkelingen.

Monuta heeft alles in huis: van helpdeskmedewerker tot developer, van tester tot architect. En ook op de diverse domeinen zoals crm en business intelligence hebben wij specialisten in dienst. Ook nieuwe systemen rondom Data, Cloud, Social en Mobile zijn geïntroduceerd. En dat is nodig om aan de online vraag van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om snel en makkelijk een vraag via chat stellen over een verzekering of als nabestaande een digitale ster plaatsen op sterrenhemel.nl: alles staat in het teken van de klant en de klantbeleving.

Dat maakt het werken bij Monuta bijzonder: iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan een afscheid met een goed gevoel. Jouw werk is van betekenis en helpt direct of indirect een ander verder.

ons aanbod
Wil jij op jouw vakgebied bijdragen aan dit afscheid met een goed gevoel? Kom dan eens informeel met ons kennismaken. Want jouw opleiding of werkervaring alleen is niet doorslaggevend. Wij ontmoeten je graag in persoon zodat je kunt ervaren of je je thuis voelt bij Monuta. En of wij aan jouw ambitie kunnen voldoen!

wie ben jij?
Onze kernwaarden daadkrachtig, oprecht, empatisch en dienend vormen de basis van waaruit wij werken. Dus als jij je hierin herkent, is de eerste match gemaakt. Daarnaast adem je ICT in kennis of interesse; je weet ons te overtuigen van jouw gevoel hierbij. Dit kan zijn door jouw opleiding of werkervaring. Maar ook als je in je vrije tijd een fanatiek ICT-er bent en bijvoorbeeld programmeertalen kent, zou je goed aan kunnen sluiten.

Hier nog even een checklist om de ‘talen’ en code die je beheerst, tegen die van ons af te zetten:

  • Mendix
  • Java
  • Plex
  • PHP
  • HTML

Misschien heb je ook iets met:

  • Microsoft Dynamics
  • Drupal

Verder zijn binnen onze teams de collega’s minimaal in het bezit van een Mbo-diploma; Hbo voert echter de boventoon. De rode draad is humor, passie voor het vak, verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Het zou mooi zijn als dat ook bij jou past.

jouw competenties
We hechten daarnaast veel waarde aan een goede match met ons team én Monuta. Zijn onderstaande competenties op jouw persoonlijkheid van toepassing? Dan hebben we een mooi uitgangspunt!

leergierig     onderzoekend       analytisch        servicegericht      pragmatisch    
              flexibel      communicatief          organisatiesensitief      omgevingsbewust

interesse?
Zien wij jou binnenkort voor een kop verse bonenkoffie in Apeldoorn? Laat dan via de solliciteerbutton jouw gegevens achter. Dit betekent een upload met je cv en, in plaats van een standaard motivatiebrief, jouw visie en ideeën over ICT in de toekomst én een beeld van het werk waar jij energie van krijgt.

We zorgen dat je binnen twee weken een reactie krijgt. We kijken met belangstelling uit naar een kennismaking.

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

01-11-2018

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven