Monuta
< Terug naar lijst

Tester Apeldoorn

Solliciteren

In een dynamische uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden. Wil jij mee helpen aan de groei van onze organisatie? En succesvol inspelen op de uitdagingen en veranderingen waarin de uitvaart- en verzekeringsbranche zich bevindt? Dan is deze vacature voor 32 - 38 uur per week als Tester op het hoofdkantoor van Monuta in Apeldoorn zeker iets voor jou!

over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een afscheid dat past bij de overledene. Dit doen we graag goed en daarvoor kunnen we rekenen op onze ruim 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 100 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.
Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Wat we onder een goede werksfeer verstaan? Een professionele, dynamische sfeer waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn, wordt gerespecteerd en interesse in elkaar heeft.

de baan
Wij bieden jou een uitdagende rol als test expert in het team ICT Online, waar het applicatielandschap van Monuta wordt ontwikkeld en onderhouden. In deze rol krijg je uitgebreid de tijd en mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot security expert. Je verantwoordelijkheden lopen uiteen van het automatiseren van de teststraten van onze bestaande en nieuwe applicaties tot het adviseren op het gebied van (online) security. Je zit zelf aan de knoppen bij oplevering van nieuwe (web)applicaties of wanneer deze van kritieke updates worden voorzien. Tijdens deze testen neem je jouw collega's van beheer en development mee in de denkwijze van een Tester om zo een first time right te kunnen realiseren.

het team
Het team ICT Online bestaat uit een aantal vaste gezichten aangevuld met enkele externe specialisten en gaat dit jaar groeien naar 12 personen. Samen met de Front end Developers, technisch specialisten en beheerders ben je sparringpartner voor onze Online Marketeers. Collega's die hun vak verstaan en inhoudelijk met jou de diepte in willen op technisch gebied.

de kandidaat
Als Tester breng jij ons in ieder geval diepgaande kennis van testen en testautomatisering. Daarnaast neem je bij voorkeur het volgende mee:

  • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur met een sterke ICT-component;
  • aantoonbare ervaring met het inrichten en uitvoeren van automated testing in een DevOps-omgeving waar continuous delivery voorop staat;
  • kennis van online standaarden en in staat om op het niveau van onze developers van gedachten te kunnen wisselen.

Net zo belangrijk vinden we dat je de volgende eigenschappen bezit:

  • je hebt een pioniersgeest, kunt goed zelfstandig werken en beschikt over visie. Jij gaat Monuta verder helpen op het gebied van online security;
  • je kunt complexe zaken eenvoudig uitleggen en kennis helder overdragen aan de Developers en op verschillende niveaus communiceren;
  • je hebt affiniteit met security én ziet het zitten om bij ons een groeipad in te slaan richting security testspecialist.

ons aanbod
We verwachten best veel van jou als collega. Maar je krijgt er ook wat voor terug:

  • de kans om je heel snel verder te ontwikkelen in deze functie binnen een vooruitstrevende afdeling;
  • ambitieuze collega's die met plezier hun ruime kennis met jou delen en jouw persoonlijke input meer dan waarderen om als team vooruit te komen;
  • een team met een uitstekend gevoel voor humor, net als de altijd goed gevulde snoeppot!

Verder ontvang je natuurlijk maandelijks je salaris, rond de € 3.600,- bruto op basis van 38 uur per week. Ook krijg je een dertiende maand uitgekeerd, een goede pensioenregeling en studie- en ontwikkelfaciliteiten. En natuurlijk een warm welkom bij Monuta.

interesse?
Neem ons mee in jouw visie op ICT in de toekomst in plaats van een standaard motivatiebrief. Verstuur deze samen met je cv via de solliciteerbutton. Je ontvangt binnen twee weken een reactie. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken, een online persoonlijkheidsvragenlijst voor we je een voorstel doen en we allebei 'ja' zeggen.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem voor vragen of een oriënterend telefoon- of skypegesprek contact op met Raymondo Boerkamp, Online Specialist, via telefoonnummer 06 - 14 86 6324. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

01-11-2018

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

http://www.monuta.nl
Terug naar boven